Ca.N.Na.B.I.S  de relatie met het Endocannabinoïden systeem

en Bicom Bioresonantie
 

Zelf heb ik tot nu nu toe geen enkele behoefte gevoeld om op welke wijze dan ook maar iets van cannabis te gebruiken.
Wel ben ik gefascineerd  welke werking  en bij welke toepassingsgebieden het kan worden ingezet. Met welke verwerkingsmethode behaal je de meeste effectiviteit en past bij een persoon. 

 

Hennep bestaat al sinds mensenheugenis, in allerlei landen is het verboden, toegestaan, geliefd of verguisd.
Er zijn altijd al heel veel onderzoeken geweest naar de inhoudelijk stoffen en werking. Welke werking bij welke ongemakken of ziekten of hoever verslavend?
 

In 1978 werd PARACETAMOL voor het eerst synthetisch geproduceerd.
Het werd al snel geaccepteerd in de medische wereld , omarmd door het publiek  als pijnstiller en koorts verlagend middel ingezet.

Het klinische effect werd in 1887  meer gedetailleerd beschreven, maar het farmacologische werkingsmechanisme kon pas in 2005/2006 worden aangetoond.
 

Paracetamol wordt in de hersenen omgezet in p-aminofenol. Dit verbindt zich met arachionzuur, daarbij onstaat N-arachidonylfenolamine (AM4040) dat als  endo- cannabinoïden een pijnstillend effect heeft.

Het endocannabinoïden systeem maakt deel uit van het zenuwstelsel en omvat de
cannabinoïden  receptoren CB1 en CB2


Cannaboïden Receptor CB1 wordt voornamelijk aangetroffen in de zenuwcellen
(cerebellum, basale ganglia, hippocampus), de darm en bloedvaten.
 

Cannabinoïden Receptor CB2  wordt voornamelijk aangetroffen op de cellen van het immuunsysteem, de zenuwcellen die betrokken zijn bij de bot vorming en - bot afbraak.

Het endocannabinoïden systeem  reageert plastisch: d.w.z. de hoeveelheid receptoren evenals de cannabinoïden worden continu aangepast aan de lichamelijke toestand.
 

Door deze kennis therapeutisch in te zetten m.b.v. bicom bioresonantie kunnen we nog gerichter het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren

Doordat er uitsluitend met bio - energetische frequentie patronen gewerkt wordt, is er geen kans op verslaving.

#darm #bioresonantie #cannabis #frequentie #endocannabinoïden