Thuiswerken & Vrije tijd


Je houdt van het leven en de kansen die het leven je biedt.    

Je houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.
Je wil fit en gezond blijven en je levenskwaliteit versterken.

Dat houdt ook een gezonde leefstijl in en een verantwoord voedingspatroon.
Ben je bekend met goede voeding en een gezonde leefstijl?

Gebruik dan je kennis en wordt deel van de gezondheidsmarkt, één van de snelst groeiende markten in de 21ste eeuw.

Thuiswerken of werken waar of wanneer  je maar wil alles is mogelijk
 

Een Plan B nodig?
 

En nu? Een geschikte bedrijfsmodel vinden om een optimale werk-leven balans te bereiken is nog nooit zo eenvoudig geweest: begin je eigen franchise bedrijf.
Het biedt je de mogelijkheid om je maandinkomen op part time basis te verhogen. Er is geen risico of grote investering aan verbonden. Je bent vrij te bepalen wanneer je werkt. Na enige tijd kan Plan B je Plan A worden. Dit is je kans om je eigen toekomst te vormen.
 

Wil je snel meer informatie? KLIK HIER

Wanneer je partner wordt via mij, zal ik zoveel mogelijk kennis delen die ik de laatse vier jaar heb opgedaan met dit fantastisch bedrijf.
We kunnen persoonlijk contact hebben via een beveiligde zoom, ik zal je wegwijs maken wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft.

MIJN KEUZE
Voor mij heeft de keuze om partner te worden een enorme persoonlijk groei gebracht, prachtige nieuwe contacten en vriendschappen.
De gezondheid van mij en mijn gezin is nog extra verbeterd! Ik kan alle producten en het bedrijf  van harte aanbevelen aan mijn cliënten in mijn praktijk of vrienden omdat alles zeer goed onderbouwd is met wetenschappelijk studies, een fantastische backoffice heb, een gepersonialiseerde website, gratis trainingen ontvang, facebook groepen heb en heel veel gratis marketings tools

 

ALLES OP EEN RIJTJE, waarom dit misschien ook iets voor je kan zijn.

  • Toen ik ben ingestapt was het mij vooral om de korting te doen.
  • € 60, -- investeren, voor de start van een bedrijf, (ik weet als geen andere wat mijn bedrijf Pantarei voor inzet nodig heeft gehad).
  • 10 % KORTING ontvangen op alle producten en heel veel tools via mijn backoffice en een een kant en klare website met alle info voor het  aanbevelen van onze producten voor jong en oud (sharing the gift of health).
  • Binnen dezelfde website met heel veel verschillende nationaliteiten kan communiceren
  • Internationaal kan werken overal waar ik wifi en mijn telefoon of computer heb.
  • Deel te nemen aan een snel groeiende bedrijfstak in de health & wellness industrie
  • Klik  HIER

    #thuiswerken #vrouwen #gezondheid #wellnessindustrie # beyourownboss