Wie is Pantarei?

Pantarei, praktijk voor natuurgeneeskunde

 

Panta Rhei (Grieks: πάντα ῥεῖ) is een bekende uitspraak die een gedachte van de Griekse filosoof Heraclitus weergeeft. Het betekent alles stroomt of alles is in beweging.

Hiermee wordt verwezen naar de gedachte van Heraclitus dat alles in deze wereld steeds in verandering is: "Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt." Zo is het ook in mijn leven.

 

Dat mijn kinderen op jonge leeftijd muziek hebben gemaakt, we vele genres muziek hebben leren waarderen, is wellicht mijn inspiratie geweest om “trilling en frequentie” te onderzoeken. Ik zou me enorm verheugen indien onze kleinkinderen met hun mooie "frequentie" het mee mogen maken dat Complementaire geneeswijze  en Allopathische geneeswijze meer en meer hand in hand gaan.

 

In 1997 ben ik met Reiki in aanraking gekomen en dit resulteerde in een grote ommekeer. Bij reiki behandelingen werd ik getriggerd door de fysieke kant van de behandeling.Waar kwamen nu werkelijk de klachten vandaan en welk verband deze hadden met de energetische behandeling die ik toen toepaste? Om deze kennis te vergaren ben ik op zoek gegaan. Binnen de natuurgeneeskunde, heeft dit geresulteerd in de 4 jarige opleiding Gezondheidstherapeute.

 

De fysieke reizen die ik tot nu gemaakt heb in Nederland, Ierland, Egypte, Duitsland, Oostenrijk, België, Slovenië, Nepal, Zuid-Engeland, Zwitserland en Frankrijk hebben me in contact gebracht met bijzondere leraren.

De verdere reis naar mijn innerlijke én de vele plekken op Moeder Aarde duurt voort en brengt verrassende ervaringen. Ook de reizen, samen met Jo mijn steun en toeverlaat, soms fysiek en soms met zijn mentale en liefdevolle steun hebben mij veel geleerd.

 

Door de combinatie van intuïtief werken, opgedane kennis tijdens studies, diverse bijscholingen en seminars in binnen- en buitenland is het mogelijk om een breed spectrum aan therapieën aan te bieden. Samen met u wordt er gekeken naar wat de beste en meest effectieve behandelmethodiek is om uw geest en lichaam in balans te brengen.

 

Het wonderlijke van alles is, dat alle healing methodes waar ik me de afgelopen jaren in heb mogen bekwamen en mijn nieuwsgierigheid mee heb gevoed, overlappingen hebben.

 

 


 

Ervaring

 

Regelmatig wordt mij gevraagd of ik ervaring heb in of met.............

Ik werk sinds 2004 met bioresonantie, voorheen heb ik de opleiding tot Gezondheidstherapeute afgerond, vele andere opleidingen en bijscholingen gedaan. Vanaf dat ik met bioresonantie in  aanraking kwam, vielen bij mij alle puzzelstukken samen.

Er zijn sindsdien vele scholingen gevolg en internationale bioresonantie congressen bijgewoond .

Collega's uit de hele wereld delen hier hun kennis en in 2016  was het de eer aan mij, om mijn kennis te delen wat stress en trauma's voor klachten kunnen veroorzaken en hoe je zoiets zou kunnen aanpakken.

Het thema dat ik gekozen had,


"Der Psoasmuskel als Schlússel zu körperlichem und emotionalem  Wohlbefinden "

is gevolg van de thematiek van de vele cliënten,
die stress of trauma gerelarteerde klachten hebben.

In Nederland heb ik diverse seminars mogen geven o.a. over Lyme en ook over wervelkolomklachten en de psoas spier.
 

 Bel gerust om te informeren of ik iets voor je kan doen.

Voor meer informatie  tel.   0475 -214441

Geen enkele manier is beter, geen enkele methode of techniek is

de enige juiste.

 

 

 

Namasté

𝓦𝓲𝓵𝓶𝓪 𝓜𝓮𝓾𝔀𝓲𝓼𝓼𝓮𝓷