Emotional Freedom Techniek

Vrouwen, in iedere vrouw zit een Godin met een krachtige drijfveer, vol goede instincten, levenskracht en creativiteit. Soms raak je een en ander kwijt door uiteenlopende omstandigheden.

Reorganisatie, scheiding, overgang, geboorte, studeren van kinderen, ziekte van jezelf of van een gezinslid, of overlijden, hebben een enorme impact. Dit alles kan soms lijden tot een grote chaos in je lichaam en emoties waar je niet meer alleen uit komt. EFT is een techniek waarbij angst, pijn, onzekerheid en nog veel meer behandeld kan worden door op specifieke punten van het lichaam te tikken en gelijktijdig het onderwerp hard op te benoemen.

Het heeft allemaal te maken met communiceren met jezelf, met je lichaam en geest: en dan ontstaat vooral een communicatie met de energiebanen die over je lichaam lopen. Door een unieke dag aan jezelf te besteden, krijg je tools aangereikt waarmee je verder kunt. Kun je de kracht van de Godin in alle veiligheid weer terug vinden en behouden. Deze dag zal in het teken staan van veranderingen die vrouwen meemaken in hun leven. Soms is het makkelijk en soms is het moeilijk en zou je graag handvaten willen hebben hoe hier mee om te gaan.

Er zal op een speelse manier met technieken gewerkt worden zodat je, wanneer je naar huis gaat, weet hoe je jezelf kunt helpen.

Heb je vragen? Neem contact op.

Cursus EFT